Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Kokki, Ressun lukio, väistötila, 2 työpaikkaa
 
Työavain 26-234-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 20.11.2017  kello 14:00
Ressun lukio, väistötila , Lehtikuusentie 4 00270 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki etsii kahta positiivisen palveluasenteen omaavaa ammattitaitoista kokkia Ressun lukio väistötiloihin.

Kokkina tehtäviisi kuuluu huolehtia perus- ja erityisruokavalioruokien valmistuksesta käytössä olevaa reseptiikkaa noudattaen ja keittiön siisteydestä sekä astiahuollosta.

Edellytämme sinulta kokin tai muuta vastaavaa alan koulutusta ja riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä, erityisruokavalio-osaamista, hygieniapassia sekä suomen kielen taitoa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ahkera, vuorovaikutustaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen, nuorten parissa viihtyvä henkilö. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja iloinen tiimityöntekijä. Olet kiinnostunut ruoan valmistuksesta ja lounaan kauniista esille laitosta. Etsimme aktiiviseen joukkoomme pitkäaikaista ja ammattitaitoista työntekijää.

Työ alkaa 02.01.2018 tai sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Tarjoamme työsuhdematkalippuedun sekä useita muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja.


Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko, ma -pe, muutama lauantai vuodessa
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Vainio Marjo
p. 09 310 78716
arkisin kello 9.00 -14.00
 
 
 Hae paikkaa