Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ruokapalveluvastaava, Kiertävä, Haagan alue
 
Työavain 26-238-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 24.11.2017  kello 14:00
Palvelukeskus Helsinki , Haagan alue 00 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki etsii keittiö- ja siivousalan hyvin tuntevaa aktiivista työntekijää Haagan alueelle kiertäväksi ruokapalveluvastaavaksi päiväkoteihin ja kouluihin.

Tehtävässäsi vastaat lasten ja aikuisten ruokailusta sekä tarvittaessa päiväkotisiivouksesta. Työhösi kuuluu perus- ja erityisruokavalioruokien sekä välipalatuotteiden valmistusta, raaka-ainetilaukset ja keittiön siisteydestä ja astiahuollosta huolehtiminen.

Edellytämme sinulta kokin koulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisruokavalioiden osaaminen on tehtävän kannalta välttämätöntä. Lisäksi edellytämme hygieniapassia, tietoteknisiä perustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja asiakaspalvelulähtöistä työotetta. Tulet toimeen erittäin hyvin niin aikuisten kuin pienten lasten kanssa ja tuet toiminnallasi hyvää yhteishenkeä. Oman auton käyttö katsotaan eduksi

Työn alkaa sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloittamista sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Kiertävän ruokapalveluvastaavan tehtävässä maksamme peruspalkan lisäksi myös erillisen korvauksen liikkuvasta tehtävästä. Tämän lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun sekä useita muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Riitta Ahtiainen
p. 09 310 27336
arkisin kello 10.00 - 14.00
 
 
 Hae paikkaa