Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Yhteiskuntatieteen ja yrittäjyyden opettaja, vuorotteluvapaan sijaisuus
 
Työavain 5-1420-17
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 08.01.2018 (päättyy 30.06.2018)
Hakuaika päättyy 20.11.2017  kello 16:00
Stadin aikuisopisto , Teollisuuskatu 23 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Yhteiskuntatieteiden ja yrittäjyyden opetus sosiaali- ja terveysalan eri koulutuksissa. Työ sisältää myös työssä oppimisen ohjausta sekä näyttöjen arviointia. Työpisteenä pääasiallisesti Teollisuuskadun yksikkö.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana, tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut, tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Täytä hakemuksesi kaupungin sähköisessä rekrytointipalvelussa www.helsinkirekry.fi. Työavain ohjaa suoraan oikeaan hakemukseen. Toimita mahdollinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen Helsingin kaupungin kirjaamoon: Helsingin kaupungin kirjaamo, Opetusvirasto/Stadin aikuisopisto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (kirjaamon käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Työavainnumero on mainittava kuoreessa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1168/2010) ammatillisten opintojen opettajaa koskevien säännösten mukaan.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: - ohjaus- ja opetuskokemus ammatillisesta aikuiskoulutuksesta
- kokemusta monikulttuuristen ryhmien kanssa työskentelystä
- työelämä- ja opiskelijalähtöinen työskentelyote
- hyvät vuorovaikutustaidot
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 16 - 38,25 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Koulutuspäällikkö Sirpa Lindroos
050 540 4434
sirpa.lindroos@edu.hel.fi
16.11.2017 klo 12 - 13
 
 
 Hae paikkaa