Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Kouluttaja, (video-)
 
Työavain 5-1427-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 20.11.2017  kello 16:00
Stadin ammattiopiston Brygga, Nuorten työpajat, Mediakylpylä , Kullervonkatu 11 00610 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelussuhde alkaa 2.1.2018.

Tehtävän kuvaus: Pajatoiminta on tarkoitettu työttömille helsinkiläisille ammattitaidottomille nuorille, jotka ovat jääneet peruskoulun jälkeen vaille toisen asteen koulutuspaikkaa. Pajatoiminnan kohderyhmänä ovat 15 - 28 -vuotiaat. Toiminnan tavoitteena on kouluttautumis- ja työllistymisvalmiuksien edistäminen työvaltaisen oppimisen keinoin.

Videoryhmän kouluttajan työ on alan koulutukseen ja työtehtävissä selviytymiseen valmentamista mielekkäiden työtehtävien avulla. Työssä painottuu enemmän kasvatus- kuin opetustyö. Nuorten kouluttautumis- ja työllistymisvalmiuksien edistäminen tapahtuu yhteistyössä kuntouttavan kouluttajan ja työpaikkaneuvojan kanssa.

Kouluttaja vastaa nuorten ryhmän toiminnan suunnittelusta, ohjauksesta ja arvioinnista. Kouluttajan tehtävänä on kouluttaa nuorille videotyön perusteita ja audiovisuaalisen viestinnän perusosaamista (liikkuvan kuvan tekninen osaaminen). Tehtäviin kuuluu myös tiivis yhteistyö ääni- sekä multimediatyön kouluttajien kanssa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan ammatillista perustutkintoa ja vankkaa työkokemusta edellä mainitun tehtävän mukaisista työtehtävistä sekä kokemusta pajan kohderyhmän ikäisten nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi edellytämme Adoben videoeditointijärjestelmän (Premiere, After Effects, Audition ja Photoshop) hyvää hallintaa sekä Mac-pohjaisten ohjelmistojen tuntemusta.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2378,97 €/kk
Työaika: 38 tuntia ja 45 minuuttia
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
ts. vastaava kouluttaja Elina Kivihalme
09 310 81917
elina.kivihalme@edu.hel.fi
 
 
 Hae paikkaa