Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, Jakomäen kotihoito, vakinainen työsuhde
 
Työavain 7-906-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 21.11.2017  kello 12:00
Jakomäen kotihoito , Vuorensyrjä 8 00770 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Jakomäen kotihoidossa on haettavana terveydenhoitajan/sairaanhoitajan vakinainen työsuhde alkaen 4.12.2017 tai sopimuksen mukaan.

Haemme työyhteisöömme kotihoidosta innostunutta terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa Heikinlaakson, Suurmetsän, Alppikylän ja Jakomäen alueille. Tulevina kollegoinasi toimii sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Tiimeissä on toimivat rakenteet ja koko alueemme toimii yhteisvastuullisesti. Henkilöstömme on ollut pysyvää ja ammattitaitoista. Meillä on myös oma henkilöstökerho. Toivomme sinulta mielellään kokemusta ja näkemystä kotihoidosta.

Tehtäviisi kotihoidossa kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, arvioiva hoitotyö sekä moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa. Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja toimii tiiminsä tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja ottaa vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä tiimissä. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työvuorot painottuvat pääosin arkiaamuihin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja kuuluu työnkuvaan. Lupaamme hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Tervetuloa joukkoomme!

Voit käydä katsomassa mm. kotihoidon sairaanhoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Sivustolla voit myös tutustua Helsingin kotihoitoon ja testata millainen hoitaja olet.
 
 
Kelpoisuusehto:  Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
Luemme eduksi: Ajokortti on hyödyllinen, muttei välttämätön.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 533,53 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Elina Määränen
050 549 0136
 
 
 Hae paikkaa