Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ruokapalveluvastaava, Päiväkoti Linnunlaulu
 
Työavain 26-243-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.11.2017  kello 14:00
Päiväkoti Linnunlaulu , Eläintarhantie 18 00530 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki etsii vastuuntuntoista ja organisointikykyistä cateringalan ammattilaista ruokapalveluvastaavaksi päiväkoti Linnunlauluun.

Tehtävässä vastaat tiimisi kanssa vaativan kohteemme valmistuskeittiön toiminnasta ja ruokapalvelusta. Työtehtäviisi kuuluu ruoan valmistus ja esillelaitto, asiakaspalvelu sekä puhtaanapito ja astiahuolto. Myös tilausten teko, laskutus, taloudellisten tavoitteiden ja laadun seuranta kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi.

Edellytämme sinulta alan koulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia, tietotekniikan perustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkotiruokailusta ja erikoisruokavalioista.

Arvostamme tiimityötaitoja sekä kykyä joustaa keittiön muuttuvissa työtilanteissa. Teet mielelläsi töitä lasten parissa ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työympäristössä!

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloitusta tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vko, arkisin klo 7:00 - 18.00 välillä
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Paula Saarikoski
p 09 310 27600
arkisin kello 9.00 - 14.00
 
 
 Hae paikkaa