Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Opinto-ohjaaja
 
Työavain 5-1440-17
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 04.12.2017 (päättyy 31.12.2018)
Hakuaika päättyy 22.11.2017  kello 16:00
Stadin ammattiopisto , Hattulantie 2 00550 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Stadin ammattiopistossa on haettavana opinto-ohjaajan määräaikainen tehtävä. Opinto-ohjaaja toteuttaa opinto-ohjausta osana Korjaamo- nuoret kiinni elämään pilottikokeilua. Hän tekee ohjaustyötä eri toimintaympäristöissä ja hankekumppaneiden kanssa. Tehtävä edellyttää liikkumista. Lisäksi hän toimii konsultatiivisesti ohjauksen asiantuntijana.

Tehtävään kuuluu opinto-ohjaus Bryggassa sekä Stadin ammattiopistossa mm. hakeutumisvaiheen ohjaus. Yksi osa työtä on hakeutumisvaiheen kartoitusten tekeminen ja ohjaus koulutuspolun siirtymissä. Keskeisenä työtehtävä on kehittää ja edistää palveluiden välistä ohjausyhteistyötä.

Stadin ammattiopiston Brygga kokoaa yhteen tutkintoa edeltävät koulutuksen palvelut. Kokonaisuus kattaa avoimet opinnot, ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen, oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetuksen koulutukset sekä työpajatoiminnan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus, osio C, 7 §.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Tuoretta kokemusta opinto-ohjaajan työstä toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa sekä pääkaupunkiseudun palveluverkostojen ja koulutusmahdollisuuksien tuntemusta. Edellytämme myös osaamista monipuolisista ohjausmenetelmistä. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja sekä näyttöä tuloksellisesta ohjauksen kehittämistyöstä.
 
Luemme eduksi: Kokemus eri ikäisten maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden ohjauksesta, osaaminen toiselle asteelle hakeutumisesta sekä nuorten työpajatoiminnasta luetaan eduksi.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
koordinoiva opinto-ohjaaja Riitta Ristlakki
(09) 310 72210
virka-aikana
 
 
 Hae paikkaa