Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Tuntiopettaja, Yhteiset aineet, englannin ja ruotsin kielen opettajan tehtävät sosiaali- ja terveysalan ammatillisessa koulutuksessa.
 
Työavain 5-1446-17
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 27.11.2017 (päättyy 31.12.2017)
Hakuaika päättyy 23.11.2017  kello 16:00
Stadin ammattiopisto, hyvinvoinnin toimiala , Vilppulantie 14 00700 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Yhteiset aineet, englannin ja ruotsin kielen opettajan tehtävät sosiaali- ja terveysalan ammatillisessa koulutuksessa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1168/2010) ammatillisen opintojen opettajaa koskevien 14 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Luemme hakijalle eduksi sosiaali- ja terveysalan työelämän tuntemuksen, opettajakokemuksen toisen asteen sosiaali- ja terveysalan ammatillisesta koulutuksesta.
Arvostamme kokemusta työskentelystä monikulttuuristen ryhmien kanssa sekä opiskelijahallintajärjestelmien tuntemusta. Toivomme hakijalta työelämä – ja opiskelijalähtöistä työskentelyotetta ja halua kehittää yksilöllisiä ja joustavia opintopolkuja sekä osaamisperusteista pedagogiikkaa. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja, lähihoitajan työn tuntemusta sekä verkkopedagogista osaamista.

Stadin ammattiopisto on mukana vuosityöaikakokeilussa. Virkasuhteeseen sovelletaan paikallista sopimusta opetushenkilöstön vuosityöaikakokeilusta Helsingin kaupungin Stadin ammattiopistossa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 16-37,5 h / vko.
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
apulaisrehtori Risto Koistinen
09 310 81807
risto.koistinen@edu.hel.fi
virka-aikana
 
apulaisrehtori Marko Kallio
09 310 72342
marko.kallio@edu.hel.fi
virka-aikana
 
 
 Hae paikkaa