Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ruokapalveluvastaava, Päiväkoti Alppikylä
 
Työavain 26-244-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 24.11.2017  kello 14:00
Päiväkoti Alppikylä , Alppikylänkatu 5 00770 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki etsii iloista ja reipasta, lasten kanssa toimeentulevaa ruokapalveluvastaavaa noin vuoden toiminnassa olleeseen Päiväkoti Alppikylään.

Päiväkodin keittiö on kuumennuskeittiö, jossa ruokapalveluvastaavan tehtävänä on vastata ruokapalveluiden toteutumisesta, päivittäisten toimintojen organisoimisesta, raaka-ainetilauksista ja talouden seurannasta. Päiväkodissa ruokailee päivittäin noin 120 asiakasta.

Edellytämme sinulta catering-alan koulutusta, erityisruokavalioiden tuntemusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tietokoneen käyttö on sinulle luontevaa ja opit järjestelmät nopeasti.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja joustava alan ammattilainen, joka omaa hyvän asiakaspalveluasenteen ja halun kehittää toimitapoja. Olet hyvä tiimipelaaja ja lasten kanssa toimiminen on sinulle mieluista. Hyvän ruuan tarjoaminen on sinulle sydämen asia.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Ennen työn aloittamista sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Silja Sjöblom
p. 09 310 27749
arkisin kello 10:00 - 12:00
 
 
 Hae paikkaa