Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stadin leikkipuistot ovat lähelläsi.
Meillä pelataan, leikitään, liikutaan, taiteillaan. Tule kohtaamaan ihmisiä, ohjaamaan, järjestämään toimintaa ja tapahtumia!
Helsingissä on 67 leikkipuistoa eri puolilla Helsinkiä. Leikkipuistoissa on arkisin avointa toimintaa pikkulapsiperheille sekä leikkitoiminnan kerhoja ja koululaisten iltapäivätoimintaa. Lapset ja heidän perheensä osallistuvat monipuoliseen ja helposti lähestyttävään toimintaan. Perinteikkäässä leikkipuistojen koululaisten iltapäivätoiminnassa ohjatun toiminnan lisäksi koululaiset leikkivät ja viettävät aikaa ulkona tai sisällä sekä rentoutuvat ja tapaavat kavereitaan.

Lapset, perheet ja alueen asiakkaat ovat aina tervetulleita mukaan osallistumaan leikkipuistojen toimintojen ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Monipuoliset ja toimivat tilamme ovat kaupunkilaisten käytössä toiminta-ajan lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Ohjaaja
 
Työavain 5-2715-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 12.08.2019
Hakuaika päättyy 21.08.2019  kello 16:00
Leikkipuisto Arabia , Arabianpolku 1 A 1 00560 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Leikkipuisto-ja koululaisten iltapäivätoiminta
Varhaiskasvatuksen muu henkilöstö
 
Tehtävän kuvaus: Leikkipuiston toimintoja ovat leikkitoiminnan kerhot, pikkulapsiperheille suunnatut erilaiset ryhmätoiminnot, koululaisten iltapäivätoiminta ja vauvaperhetoiminta.
Tehtävä painottuu varhaiskasvatuksen ulko- ja sisäleikkitoiminnan ohjaukseen ja valvontaan.
Tehtäviin kuuluu ryhmätoimintojen suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä Helsingin varhaiskasvatusuunnitelman, leikkipuistoyksikön toimintasuunnitelman ja toimintojen mukaisesti sekä huolehtia turvallisesta kasvu- ja toimintaympäristöstä.
Työ on tiimityötä ja moniammatillista yhteistyötä tiimissä, leikkipuistoyksikössä ja toimijaverkostoissa.

Haemme ohjaajaa leikkipuistoon, jolla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, hyvät sosiaaliset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä lasten ja aikuisryhmien ohjaustaitoja.
Edellytämme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, hyviä sosiaalisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä lasten ja aikuisryhmien ohjaustaitoja.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perus-tutkinto tai muu soveltuva vähintään perustutkintotasoinen tutkinto, (esim. lastenohjaaja).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Monipuolinen menetelmäosaaminen, liikunta-, musiikki- ja soittotaidon sekä kokemuksen leikkipuistotyöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2111,48 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hannele Oja
09 310 74 093
hannele.oja@hel.fi
 
Tiina Mesiniemi
09 310 74 094
tiina.mesiniemi@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa