Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja. Helsingin pelastuslaitos on yksi Suomen 22 aluepelastuslaitoksesta ja sen palveluksessa on yli 600 viran- ja toimenhaltijaa. Pelastuslaitoksen keskeisenä tehtävänä on huolehtia tulipalojen ja muiden onnettomuuksien ehkäisystä, onnettomuustilanteiden pelastus- ja ensihoitotoiminnasta sekä ihmisten ja omaisuuden suojaamiseen kuuluvista väestönsuojelun tehtävistä.
Tehtäväsisällöt ja velvoitteet on yksilöity pelastuslaissa 379 / 2011.

Hallintokunnan virallinen kieli on suomi.
 
Projektipäällikkö
 
Työavain 27-20-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.08.2019  kello 15:00
Pelastuslaitos , Agricolankatu 15 A  00530 Helsinki
Pelastuslaitos, Tekninen osasto
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Pelastuslaitoksen Tilayksikkö vastaa pelastuslaitoksen hallinnassa tai hoitovastuulla olevien pelastusasemien ja kallioväestönsuojien uudisrakennus- ja perusparannustöiden rakennuttamisesta sekä toimitilojen isännöinnistä.

Haemme palvelukseemme itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelytavan omaavaa ja kehityshaluista projektipäällikköä. Työtehtävät painottuvat uusien pelastusasemien rakennuttamiseen sekä kallioväestönsuojien ja niiden teknisten järjestelmien peruskorjauksiin. Projektipäällikkönä pääset vastaamaan mielenkiintoisten ja monimuotoisten rakennushankkeiden etenemisestä, jotka tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää ja kasvattaa osaamistasi monipuolisten rakennushankkeiden parissa sekä mahdollisuuden haastaa itseään.

Toimit tiiviissä yhteistyössä pelastajien ja kiinteistöhuollon esimiesten kanssa. Lisäksi sinulla on tukenasi rakennuspäällikkö sekä Tilayksikön isännöitsijät. Työ on tiimityötä ja varmistat osaltasi koko tiimin onnistumisen tehtävässään. Toimimme vastuullisesti, ammattimaisesti ja mahdollistamme laadukkaan pelastustoiminnan edellytykset. Näihin arvoihin odotamme myös sinun sitoutuvan.

Työssä menestyäksesi tarvitset jämäkkyyttä, määrätietoisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja sovittamaan yhteen eri intressitahojen tarpeet toteuttamiskelpoiseksi paketiksi taloudelliset resurssit ja muut reunaehdot huomioon ottaen. Löydät vaikeisiinkin ongelmiin toteuttamiskelpoisen ratkaisun yhdessä kollegoiden kanssa.

Sinulta odotamme

- vähintään talo- tai rakennustekniikan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa teknikon tai insinöörin tutkintoa
- vankkaa usean vuoden kokemusta uudisrakennus- ja peruskorjauskohteiden rakennuttamisesta tai suunnittelusta
- kokemusta laadukkaasta projektinhallinnasta
- asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- hyviä kommunikointi-, organisointi- ja neuvottelutaitoja
- halua ja kykyä kehittää toimintaa


Tarjoamme sinulle rennon, reilun ja rempseän työyhteisön aidossa stadin brankkari–hengessä, mikä tarkoittaa mm.

- mahdollisuuden päästä kehittämään pelastuslaitoksen palvelutuotannon verkostoa näköalapaikalta
- itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä laaja-alaiset vaikutusmahdollisuudet
- kokeneen ja sitoutuneen työyhteisön tuen
- haastavat työtehtävät ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen
- käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja –tilat sekä joustavat työajat
- Helsingin kaupungin ja pelastuslaitoksen lukuisat henkilöstöedut
- Helsingin kaupungin työterveyshuollon

Oman auton käyttö työtehtävissä on välttämätöntä ja siitä maksetaan erillinen korvaus.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 600 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan kuntien teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaiset lisät; ammattialalisää enintään 8 % sekä henkilökohtaista lisää harkinnanvaraisesti työkokemuksen ja työsuorituksen perusteella.

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pikaisesti. Työt alkavat viimeistään joulukuussa 2019.
Tule mukaan rakentamaan kanssamme entistä turvallisempaa Helsinkiä!

Toivomme hakijoiden jättävän hakemuksensa ensisijaisesti Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään, www.erekryhelsinki.fi. Työavain 27-20-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Paperiset hakemukset tulee lähettää osoitteeseen, Helsingin kaupungin pelastuslaitos / Kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen merkintä "Projektipäällikkö". Hakemusten tulee olla perillä 23.8.2019 klo 15:00. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.
 
 
 
Lisäksi edellytämme: Hakijan tulee täyttää työterveyshuollon lääkärintarkastus hyväksytysti ennen lopullista valintaa ja työsopimuksen allekirjoitusta. Valittavalta hakijalta edellytetään suostumusta turvallisuusselvityksen tekemiseen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3600,00
Työaika: 36,75h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Rakennuspäällikkö Keijo Mäki
050-3655519
keijo.maki@hel.fi
 
tekninen päällikkö Kari Virtanen
09-31031400
kari.virtanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa