Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä. Hallinto-osasto huolehtii kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan toimintaedellytyksistä, hallintomenettelyn ohjaamisesta, asianhallinnan ja asiakirjahallinnon johtamisesta, virastopalveluista, turvallisuus- ja varautumisasioista sekä oikeudellisesta edunvalvonnasta ja asiantuntijapalveluista.

 
Projektisuunnittelija
 
Työavain 47-66-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 22.08.2019  kello 15:45
Tiedonhallintayksikkö, Asiakirjahallinnon ja asianhallinnan ohjaus -tiimi , Eläintarhantie 3 F 00530 Helsinki
Kaupunginkanslia, Hallinto-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Projektisuunnittelija työskentelee osana asiakirjahallinnon ja asianhallinnan ohjaus –tiimiä. Tiimin tehtävänä on Helsingin kaupungin asiakirjahallinnon ja asianhallinnan menetelmien kehittäminen ja yhtenäistäminen sekä kaupungin eri toimijoiden tukeminen digitaalisiin toimintamalleihin siirtymisessä.

Projektisuunnittelijan työtehtäviin kuulu kaupungin asianhallinnan ja asiakirjahallinnon asiantuntijatehtävät; kaupungin tiedonohjauksen kehittäminen, tiedonohjaussuunnitelman laatiminen ja ylläpitäminen sekä kaupungin asianhallintamenetelmien kehittäminen. Asianhallintaan ja asiakirjahallintoon liittyvät ohjaus- ja tukitehtävät. Lisäksi muut asianhallinnan ja asiakirjahallinnon suunnittelu-, koulutus- ja ohjaustehtävät.

Aloitus 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Korkeakoulututkinto, asiakirjahallinnon koulutus.
 
Lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, tehtävän edellyttämää IT-osaamista, erinomaista suomen kielen taitoa, tyydyttävä ruotsin kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa.
 
Luemme eduksi: Hakijan eduksi lasketaan työkokemus asianhallinnan ja asiakirjahallinnon kehittämisestä, erityisesti tiedonohjaussuunnitelman laadinnasta sekä asianhallinnan ja asiakirjahallinnon opinnot korkeakoulussa tai yliopistossa. Hakijan eduksi lasketaan myös ylempi korkeakoulututkinto.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3282,51 €/kk, lisäksi mahdolliset kokemuslisät
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava asiantuntija Johanna Dahl
040 1907137
johanna.dahl@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa