Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja/perushoitaja, Munkkiniemi 3 kotihoito, sijaisuus
 
Työavain 7-1533-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.08.2019  kello 16:00
Lounainen kotihoitoyksikkö/Munkkiniemi 3 , Professorintie 3 A 4,5 00330 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Lännen palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Munkkiniemi 3 lähipalvelualueen kotihoito etsii uutta työkaveria- oletko se sinä? Haemme reipasta ja mukavaa tiimityöntekijää lähihoitajaksi sijaisuuteen Ulvila -tiimiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 5.7.2020 saakka, mutta voi mahdollisesti jatkua pidempään.

Nyt on tilaisuus päästä hyvään tiimiin lähihoitajaksi!

Meillä on tarjota mukava ja osaava työyhteisö, jossa työkaverista pidetään huolta!
Kotihoitotyö on monipuolista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidollisissa tehtävissä asiakaslähtöisesti osana moniammatillista tiimiä. Lähihoitajana vastaat asiakkaan hoitosuunnitelmasta, osallistut hoidon perushoidolliseen ja sairaanhoidolliseen toteuttamiseen ja suunnitteluun sekä arvioit asiakkaiden hoitoa ja huolehdit heidän tukipalveluiden saamisesta.

Työtilamme sijaitsevat Munkkiniemen palvelutalossa ja asiakkaamme asuvat toimiston välittömässä läheisyydessä. Välimatkat kuljemme pyörällä tai kävellen.

Työ on jaksotyötä aamu- ja iltavuorossa. Sinulla on mahdollisuus valita VOIMA-hankkeen mukainen työaika, jolloin teet pidempää työpäivää, mutta saat kaksi lisävapaapäivää kolmen viikon listassa, tai normaali työaika.

Voit käydä katsomassa mm. kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon ilmoituksen alaosassa olevasta linkistä.

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi - sivuilla pääset tutustumaan kotihoidon arkeen ja "testaamaan" millainen hoitaja sinä olisit.

Tule tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitoyötä hoivaten ja huolta pitäen asiakkaistamme. Teemme työtä yksin, mutta yhdessä!

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi-sivuston kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Ammattiin valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Huomioimme haussa myös lähihoitajaopiskelijat, joilla on opintoja seuraavasti:

Vanhat tutkintoperusteet: Hoito- ja huolenpito harjoitteluineen suoritettu.
Uudet tutkintoperusteet: Kasvun ja osallisuuden sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen hyväksytysti suoritettuna. Osaamisalaopinnoissa (Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen tai Sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisala) kotihoidon harjoittelu suoritettuna tai muu kokemus hoitotyöstä.

 
Luemme eduksi: kokemuksen kotihoidosta ja asiakaslähtöisen työotteen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2294,47 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
vs. kotihoidon ohjaaja Helen Merilaht
040 531 5217
helen.merilaht@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa