Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.
 
Ratamestari
 
Työavain 21-64-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.08.2019  kello 16:00
Vallilan varikko , Eurantie 5-7 00550 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

RATAMESTARIA

vastaamaan raitiotieratojen kunnossapidosta. Ratamestarina toimit noin 25 työntekijän esimiehenä. Vastaat oman kustannuspaikkasi budjetin laatimisesta ja seurannasta, ja raportoit tehtävässäsi infran kunnossapitopäällikölle. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Vallilan varikolla.

Edellytämme sinulta soveltuvaa toisen asteen tutkintoa ja soveltuvaa kokemusta infran kunnossapidosta. Katsomme eduksi ratainfran tuntemuksen. Sinulla tulee olla kykyä kantaa vastuuta ja toimia määrätietoisesti yhteisesti sovittujen tavoitteiden täyttämiseksi. Ymmärrät esimiesroolin vaatimukset ja haluat toimia esimiestehtävässä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuvaan kaupunkiraideliikenteeseen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn, jossa saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen toimivuuteen. Käytettävissäsi ovat Helsingin kaupungin ja HKL:n kattavat henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi 23.8. klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Jukka Anttalainen (puh. 09 310 35503).

 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kunnossapitoinsinööri Jukka Anttalainen
09 310 35503
jukka.anttalainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa