Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Psykologi, mielenterveyspalvelupiste Mieppi, vakinainen, 2 työpaikkaa
 
Työavain 7-1582-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 16:00
Ensilinjan palvelut, Mieppi MTP Myllypuro , Jauhokuja 4 00920 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Kehitämme Psykiatria- ja päihdepalveluissa matalan kynnyksen mielenterveyspalveluita. Käynnistämme Mielenterveyspalvelupiste Miepin marraskuussa 2019 Myllypuron terveysasemalla. Nuoret ja aikuiset saavat Miepistä maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa. Yhtenä tavoitteena on ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä.

Palveluun hakeudutaan sähköisellä ajanvarauksella, puhelimitse tai tulemalla ajanvarauksettomille vastaanotoille. Palvelu on täysin uudenlainen Helsingissä ja sitä tullaan kehittämään käyttäjälähtöisesti toiminnan alkamisen jälkeen. Tulemme kehittämään esimerkiksi sähköisiä palveluja osaksi Miepin palveluvalikoimaa.

Haemme nyt kahta psykologia vakituiseen työsuhteeseen Mieppiin. Mieppi sijoittuu psykiatria- ja päihdepalveluissa Ensilinjan palveluihin. Pisteessä työskentelee neljä sairaanhoitajaa ja kaksi psykologia, joista yksi nimetään määräajaksi tiiminvetäjäksi. Hänelle maksetaan tehtäväkohtaista palkanlisää. Tiiminvetäjän tehtävänä on koordinoida Miepin jokapäiväistä toimintaa ja sen kehittämistä. Hän ei toimi esimiehenä.

Jos olet innostunut kehittämään jotain täysin uutta, tämä on unelmiesi työtehtävä!

Tehtävät täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
Lisäksi edellytämme: Aikaisempaa työkokemusta psykologin työstä mielenterveys- tai psykiatrisen avohoidon palveluissa, keskeisten psykologisten arviointikäytäntöjen ja –menetelmien tuntemusta sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.
 
Luemme eduksi: Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemuksen. Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut soveltuvat täydennyskoulutusopinnot, esimerkiksi psykologiseen arviointiin ja lyhytterapeuttisiin interventioihin liittyen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3342,03
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,25 t/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
vastaava psykologi Marko Salmenkivi
050 590 93 79
marko.salmenkivi@hel.fi
 
päällikkö Sami Keränen
050 402 54 89
sami.keranen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa