Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Ympäristötarkastaja
 
Työavain 6-129-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.10.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 30.08.2019  kello 16:00
Ympäristöterveysyksikkö , Viikinkaari 2a 00790 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Ympäristöpalvelut
Muut
 
Tehtävän kuvaus: Ympäristöterveysyksikkö vastaa terveydensuojelulain mukaisista valvonta- ja asiantuntijatehtävistä sekä tupakkatuotteiden ja nikotiinivalmisteiden valvonnasta.

Haemme joukkoomme YMPÄRISTÖTARKASTAJAA.

Tehtäviisi kuuluvat terveydensuojelulain mukaiset asumisterveyden neuvonta- ja valvontatehtävät sekä mahdollisesti myös tupakkalain mukaisten asuntoyhteisöjen tupakointikieltohakemusten käsittely ja kieltojen valvonta. Asumisterveyteen liittyvissä tehtävissä käsitellään mm. asuntojen sisäilman laatua ja ilmanvaihtoa, home- ja kosteusvaurioita sekä meluasioita. Tehtäviisi kuuluu myös tarkastuksia ja mittauksia, asiakirja- ja päätösvalmistelua sekä yhteydenpitoa mm. asukkaisiin ja kiinteistöjen omistajiin.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Luemme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, ajokortin ja riittävän englannin kielen taidon.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava, esimerkiksi insinööri (AMK). Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3196,65€
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h45min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
tiimipäällikkö Päivi Vepsäläinen
09 310 64323
paivi.vepsalainen(at)hel.fi
040 334 1644
 
yksikön päällikkö Pertti Forss
09 310 32002
pertti.forss(at)hel.fi
050 558 5418
 
 
 Hae paikkaa