Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja, Malmi 3 kotihoito, vakinainen
 
Työavain 7-1590-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 21.08.2019  kello 16:00
Malmi 3 kotihoito , Maatullinaukio 10 A, 2. krs. 00750 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa kotihoitoon Malmille.

Sairaanhoitajana/ terveydenhoitajana toimit osana tiimin henkilökuntaa ja vastaat tiimin sairaanhoidollisesta osaamisesta sekä toimit ennaltaehkäisevän hoitotyön ja sairaanhoidon asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu päivittäiset asiakaskäynnit, hoitotyön arvioinnit ja moniammatillinen yhteistyö eri tahojen kanssa. Alueellamme toimii kolme sairaanhoitajaa jaksotyössä, sisältäen varallaoloa. Käytännön työnkuva huomioiden työaika on kuitenkin pääsääntöisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä.

Malmi 3 lähipalvelualueeseen kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa. Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausta, jonka avulla kirjaamme asiakkaan kotona asiakaskäyntimme. Työtilamme sijaitsevat aivan Puistolan aseman kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikumme paljon autolla ja pyörällä. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Fallkullan, Tapanilan ja Malmin alueilla.

Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Suunnittelet itsellesi työpäivän kotihoidon toimintatapoja noudattaen. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Perehdytämme sinut työhösi.

Tule joukkoomme tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitoyötä hoivaten ja pitäen huolta asiakkaistamme!

Kyseessä on uudelleenhaku. Edelliseen hakuun (työavain 7-1357-19) hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy. Tehtävä täytetään 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi-sivuston kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
Luemme eduksi: - ajokortin ja ajotaidon
- hoitotyön ja kotihoidon kokemuksen kotihoidossa
- Pegasos-osaamisen
- rokotusluvan (sh)
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2686,80 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kotihoidon ohjaaja Sanna Ylönen
050 402 0511
sanna.ylonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa