Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnskötare inom småbarnspedagogik
 
Työavain 5-3007-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 22.08.2019
Hakuaika päättyy 21.08.2019  kello 16:00
Åshöjdens förskola , Göksgränd 3b B 00500 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Välkommen till Åshöjdens förskola som barnskötare inom småbarnspedagogik! I förskolan arbetar en lärare inom småbarnspedagogik och två barnskötare. Vi söker nu en behörig barnskötare för en ordinarie anställning. I Åshöjdens förskola har vi förskoleundervisning kl. 9-13 och kompletterande dagvård kl. 7-9 samt kl. 13-17.30. Vi har både den kompletterande dagvården och förskoleundervisningen i samma utrymmen med samma vuxna och barn. Det är lätt att ta sig till förskolan med metro och bussar. Vi ser hela Helsingfors som vår lärmiljö och rör oss mycket till olika platser samt deltar i olika tillfällen runt om i staden.
Arbetet inleds enligt överenskommelse.
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).

Den som anställs ska uppvisa ett av stadens företagshälsovård utfärdat eller godkänt intyg över sin lämplighet för befattningen
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme:  att du har en god svenska. Du bör vara van vid att arbeta med dator och lärplatta.
 
Luemme eduksi: att du har arbetserfarenhet, att du är engagerad i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Vi arbetar bl.a. med Ipads och teknologiskt kunnande ses som en merit.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149,94
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Astrid Hammarström-Boughdiri
09 31024216
astrid.hammarstrom-boughdiri@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa