Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman vaikuttavin paikka oppia! Varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukiot, suomenkielinen ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Toimialan hallinnossa vastaamme toimialan hallinto- ja tukipalveluiden tuottamisesta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme hallinto- ja tukipalveluita kokeilevasti ja yhdessä oppien.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Barnskötare inom småbarnspedagogik
 
Työavain 5-3008-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 22.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 21.08.2019  kello 16:00
Daghemmet Solhälla , Suoniogatan 7 00530 Helsingfors
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Ruotsinkieliset palvelut / Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Vi söker en barnskötare till vårt glada kollegie på Daghemmet Solhälla. Arbetet är tidsbundet, men kan för en behörig sökande eventuellt förlängas.

På daghemmet har vi två barngrupper, den ena med barn under 3år och den andra med barn över 3år. Vi har ingen förskola men samarbetar med Åshöjdens förskola. Till personalen hör 2 barnträdgårdslärare, fyra barnskötare och en administrativ föreståndare med ansvar för flera enheter. Under verksamhetsåret 2019-2020 är daghemmet uppdelat på två adresser och vi söker nu en barnskötare till gruppen på Suoniogatan 7.

Vi arbetar enligt "Med barnaögon" vilket innebär bland annat att du fungerar som egenvårdare för några barn. Vi fokuserar mycket på barnets start i dagvården så att den ska bli så bra och trygg som möjligt för alla barn.

Du arbetar främst tillsammans med en barnträdgårdslärare och en barnskötare i gruppen. Tillsammans planerar och förverkligar ni verksamheten utgående för stadens Plan för småbarnspedagogik. Daghemmet är litet vilket betyder att hela personalen arbetar mycket tillsammans även över grupperna.

Daghemmet kommer att börja sin verksamhet in nya utrymmen i höst så kom med och var med om att starta upp något nytt.
 
 
Kelpoisuusehto:  Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: att du har en god svenska, att du har ett genuint intresse av ditt arbete med barn och en stor vilja att möta nya utmaningar.
 
Luemme eduksi: att du har arbetserfarenhet, att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med kolleger och föräldrar.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2149,94
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/vecka
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Daghemsföreståndare Astrid Hammarström-Boughdiri
09-31024216
astrid.hammarstrom-boughdiri@hel.fi
040-3360455
 
 
 Hae paikkaa