Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus
 
Työavain 5-3013-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 26.01.2020)
Hakuaika päättyy 22.08.2019  kello 16:00
Varhaiskasvatusyksikkö Siilitie , Hillerikuja 1 00800 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme motivoitunutta ja työstään innostunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.
Arvostamme positiivista asennetta ja hyviä tiimityötaitoja, herkkyyttä lapsen tarpeille, joustavuutta ja kokemusta monikulttuurisuudesta.

Lastenhoitajan sijaisuus on alle 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Painotamme toiminnassamme lasten osallisuutta sekä pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö ja kasvatuskumppanuus ovat tärkeitä asioita toiminnassamme. Luonto ja hyvät liikuntapaikat ovat lähellä.

Varhaiskasvatusyksikkö Siilitiellä toimii yksitoista lapsiryhmää kolmessa eri rakennuksessa. Ilvestalossa hoidamme pienimmät ja Emotalo on isompien lasten talo. Esiopetusryhmät (3) toimivat Siilitien koulun tiloissa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhdetta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.


 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 149,94 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Anna-Riitta Vanhainen
09 310 56464
anna-riitta.vanhainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa