Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Sairaanhoitaja, Kustaankartanon monipuolinen palvelukeskus, palvelutalo D
 
Työavain 7-1630-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 19.01.2020)
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 16:00
Kustaankartanon monipuolinen palvelukeskus, palvelutalo D , Oltermannintie 32 00620 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Kustaankartanon uusi palvelutalo etsii työyhteisöönsä reipasta ja ammattitaitoista sairaanhoitajaa hoitovapaan sijaisuuteen. Etsimme joukkoomme juuri sinua, joka haluat omalla osaamisellasi, taidoillasi ja tunteellasi olla mukana kehittämässä uutta palvelutaloamme.

Toimintamme käynnistyi 1.6.19. Palvelutalossamme on 3 ryhmäkotia, Mansikkamaa, Satumetsä ja Pilvilinna. Ryhmäkodeissa asuu yhteensä 45 asiakasta, 15 asiakasta/kerros. Arkemme on yhteisöllistä ja elämänmakuista niin iloineen kuin suruineen. Työtämme ohjaa vahvasti asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja toimijuuden tukeminen.

Sairaanhoitajana vastaat Mansikkamaan asiakkaiden hoitotyön kehittämisestä ja toimit vahvassa roolissa työyhteisön toiminnan kehittämisessä. Toimit asiakkaidemme hoitotyön asiantuntijana ja toimit yhteistyössä myös muiden sairaanhoitajien kanssa kehittäen hoitotyötämme. Vastaat asiakkaidemme lääkehoidon suunnittelusta ja toimit tiiviinä yhteistyöparina kotihoidon lääkärin kanssa.

Tarjoamme sinulle reippaan, innovatiivisen, oppimismyönteisen ja joskus hieman riemullisenkin työyhteisön josta ei hersyvää naurua puutu. Olemme hoitoalan vahvoja osaajia ja ammattilaisia ja saat meistä myös vahvan tiimin tueksi sairaanhoitajan työhösi. Työyhteisöömme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, sosiaaliohjaaja, vastaava sairaanhoitaja ja osastonhoitaja.

Toivomme sinulta aitoa halua olla kehittämässä ja luomassa uutta palvelutalo toimintaa tänne Kustaankartanoon. Arvostamme osaamistasi ja panostasi sairaanhoitajan työhön. Meillä saa olla juuri sellainen kuin olet, arvostamme luovuutta ja heittäytymistä tähän työhön. Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde on määräaikainen 2.9.19 - 19.1.2020, jatko myös mahdollinen.


Kustaankartano on yksi Suomen vetovoimaisimmista työpaikoista. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut.

Olisitko juuri sinä se puuttuva palanen työyhteisöömme? Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Luemme eduksi: Kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä
Sairaanhoitajan työtehtävät palveluasumisessa
Pegasos-järjestelmän osaamisen
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2516,87
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 38h45min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
osastonhoitaja Saija Puolanmaa
09 310 46762
saija.puolanmaa@hel.fi
040 334 7151
 
vastaava sairaanhoitaja Minna Kiviniemi
09 310 24177
minna.kiviniemi@hel.fi
040 664 3589
 
 
 Hae paikkaa