Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Erikoisammattimies
 
Työavain 6-130-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 16:00
Ylläpito/Itäinen kiinteistönhoitotiimi , Käpyläntie 11 00600 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Kiinteistönhoito-yksikön päävastuulla on sosiaali- ja terveystoimialaan kuuluvien toimitilojen sekä Tukkutorin kiinteistönhoito ja käyttäjäpalvelut. Lisäksi yksikkö vastaa apuvälineiden huollosta ja korjauksesta sekä vammaispalvelulain mukaisista asuntojen muutostöistä.

Haemme itäiseen kiinteistönhoitotiimiin ERIKOISAMMATTIMIESTÄ

Vastaat itäisen kiinteistönhoitotiimin alueella olevien toimitilojen sähkö-, sekä lvi-laitteistojen huolloista ja korjauksista sekä kiinteistöjen ylläpitotehtävistä. Työhön sisältyy myös varallaoloa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta kiinteistöjen kunnossapitotehtävistä ja kiinteistöautomaatioista, oma-aloitteisuutta sekä vastuullinen ja hyvä asenne työhön. Työhön liittyy myös asiakaspalvelua, joten et vieroksu asiakaspalvelutyötä vaan palvelet sisäisiä asiakkaitamme mielelläsi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, halua oppia uutta, kehittyä sekä jakaa omaa osaamista.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi suuressa ja asiantuntevassa organisaatiossamme. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Jätä hakemuksesi 26.8.2019 klo 16.00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävä edellyttää teknisen alan ammatillista perustutkintoa, esim. sähköasentaja sekä aiempaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2022,02 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimipäällikkö Marko Hokkanen
(09) 310 31990
marko.hokkanen(at)hel.fi
040 138 9142
 
 
 Hae paikkaa