Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Terveyskeskuslääkäri, Vuosaaren terveysasema, vakinainen , 2 työpaikkaa
 
Työavain 7-1637-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 06.09.2019  kello 16:00
Vuosaaren terveysasema , Kahvikuja 3 A 00980 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Monien mahdollisuuksien duunipaikka lääkärille Vuosaaren terveys-ja hyvinvointikeskuksessa.

Haemme vakituiseen virkaan kahta terveyskeskuslääkäriä 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet monialaisissa ja itseohjautuvissa tiimeissä yhdessä sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, fysioterapeuttien, toimintaterapeuttien ja mielenterveys- ja päihdesairaanhoitajien sekä sosiaaliohjaajien kanssa. Sisätautilääkäri, gynekologi ja ortopedi täydentävät osaamistamme. Lääkärit suunnittelevat yhdessä työvuorot, lomat ja vastuutehtävät sekä kehittävät yhteistä työtä tavoitteiden mukaisesti.

Samassa talossa on kaupungin monipuolisimmat palvelut yhdessä psykiatria- ja päihdepoliklinikan, suun terveydenhuollon, perhekeskuksen ja laaja-alaisten sosiaalipalvelujen kanssa. Olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa yhteistyötä muiden osaajien kanssa asiakkaan sujuvamman palvelun ja hoidon varmistamiseksi. Voit halutessasi tehdä äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa. Myös kouluterveydenhuollon tai kotihoidon yhdistäminen työnkuvaasi on mahdollista. Olemme opetusterveysasema ja oma supertutor ohjaa koulutettavia lääkäreitä.

Työtilat ovat uudet ja valoisat. Vastaanottohuoneiden varustelu on vakioitu. Työergonomia on huomioitu ja työvälineet ovat nykyaikaiset. Huoneissa on sähköiset työpöydät ja sähköiset tutkimuspöydät. Kaikilla on kannettavat tietokoneet ja mobiilisanelu on mahdollista paikasta riippumatta.

Olemme edelläkävijä digi-ja etäpalveluissa Stadissa. Sähköinen asiointi potilastyössä on meille arkipäivää! Omaolo- oirearvioinnin valikoima ja käyttö lisääntyvät. Vuosaari on etälääkärivastaanottojen pilottiasema ja lääkäri voi tehdä halutessaan osan työpäivistään kotoa käsin. Neurologin videokonsultaatiot on aloitettu. Asiakaskokemus ja henkilöstötyytyväisyys paranevat vauhdilla.

Lean- ja PDSA –menetelmät, päivittäisjohtamisen aamupalaverit, työpohjien vakiointi ja sähköiset tiimitaulut ovat osana kehittämistyötä. Pääset mukaan innostavaan ammattilaisten joukkoon toteuttamaan innovatiivisuuttasi. Halutessasi saat kokemusta lähijohtamistehtävistä esim. tiimisi luotsaajana tai voit osallistua nuorten kollegoiden ohjaukseen ja kouluttamiseen.

Tarjoamme palvelut asiakkaille arkisin klo 7.00 -20.00. Erittäin joustavat työsopimukset mahdollistavat työaikasi suunnittelun juuri sinun elämäntilanteesi tällä hetkellä parhaiten sopien. Päivystysvelvollisuutta ei ole.

Meillä on kannustava, osin suoriteperusteinen palkkamalli ja laajennetun aukioloajan palkka on kilpailukykyinen. Sinulla on mahdollisuus päästä suurempiinkin ansioihin laajennetun aukiolon puitteissa. Kannustavien kertapalkkioiden käyttö Vuosaaressa on rutiinia jo usean vuoden ajan. Saat lisäksi hyvät kaupungin työsuhde-edut, kouluttautumismahdollisuudet, myös esimiestehtäviin, ja avustamme tarvittaessa sinua asunnon etsimisessä.

Liity upeiden ja innostuneiden ammattilaisten joukkueeseemme.

Ota yhteyttä ja jutellaan sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta. Myös sijaisuuksista kannattaa kysyä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1637-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri tai 5.vuoden opinnot suorittanut kandi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: hyviä tiimityötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää ammatillista osaamista.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työaika: 38,15h/ vko tai osa-aikatyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
ylilääkäri Virpi Jolkkonen
040 336 1035
virpi.jolkkonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa