Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille.

Teemme työtämme Parasta yhdessä -arvolupauksemme mukaisesti, ihmiseltä ihmiselle, asiakasta aidosti kuunnellen. Kehitys on vahvuutemme, ja testaamme ja käyttöönotamme uusia, innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
Sairaanhoitaja, vastaavan palveluneuvojan tehtäviin, 3 työpaikkaa
 
Työavain 26-252-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 02.09.2019  kello 14:00
Puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Puhelin- ja hyvinvointipalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Liiketoimintamme laajentuessa haemme SAIRAANHOITAJIA tai vastaavia terveydenhuollon ammattilaisia vastaavan palveluneuvojan tehtäviin.


Haluatko mukaan tuottamaan uudenlaisia hoivapalveluja kotihoidon asiakkaille? Oletko kiinnostunut terveysteknologian tarjoamista mahdollisuuksista?


Hoivapalveluissamme vastaanotamme asiakkaidemme turvapuhelinhälytyksiä ja avustamme heitä tarvittaessa hälytyskäynneillä. Teemme myös kotihoidon kanssa yhteishoitona etähoitokäyntejä asiakkaillemme kuva- ja äänivälitteisesti uutta teknologiaa hyödyntäen. Kehitys on vahvuutemme ja testaamme ja käyttöönotamme uusia ja innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Jos innostut uudesta, olet ehkä hakemamme henkilö.

Vastaavana palveluneuvojana vastaat työvuorossasi turvapuhelinhälytysten vastaanotosta, hoidontarpeen arvioinnista ja tehtävien kiireellisyysjärjestyksestä. Huolehdit työtehtävien delegoinnista turvapuhelinpartioille ja osallistut myös itse hälytyskäynneille, jotka tehdään pareittain.

Työssäsi huolehdit myös etähoitajana kotihoidon käyntejä kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitotyössä korostuu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa.

Edellytämme vastaavalta palveluneuvojalta sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, ensihoitajan tai vastaavan tutkintoa. Katsomme alan työkokemuksen eduksi.


Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä paineensietokykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää tietoteknisiä taitoja, hyvää suomen kielen osaamista, valmiutta kolmivuorotyöhön sekä ajokorttia.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alan ammattilaisten kanssa, olla mukana luomassa ja tuottamassa uusia, uraauurtavia hoitoalan digitaalisia palveluja, jotka kiinnostavat jopa kansainvälistä yleisöä. Lisäksi tarjoamme ison kaupungin kattavat työsuhde-edut.

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme, ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen.

Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme!


Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Valituilta henkilöiltä edellytämme terveystarkastusta ja huumausainetestiä ennen töiden aloitusta.


Voimme mahdollisesti auttaa sinua myös asunnon löytämisessä.


Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Matkalla tulevaisuuden töihin?
Tule tapaamaan meitä keskustakirjasto Oodiin!
Olemme tavattavissa torstaina 29.08. kello 13.00-18.00 Oodin aulatiloissa. Nähdään siellä!

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko, kolmivuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tiimiesimies Pia Taskinen
p. 09 310 25499
Arkisin kello 10.00 - 14.00
 
Tiimiesimies Evans Odhiambo
p. 09 310 70207
Arkisin kello 10.00 - 14.00
 
Tiimiesimies Viveka Bergdahl-Silvennoinen
p. 09 310 10170
Arkisin kello 10.00 - 14.00
 
 
 Hae paikkaa