Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
HR-suunnittelija
 
Työavain 21-66-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.10.2019 (päättyy 02.07.2020)
Hakuaika päättyy 26.08.2019  kello 16:00
HKL, viestintä- ja henkilöstön kehittämispalvelut , Toinen linja 7A 00530 Helsinki
HKL -liikelaitos
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.

HR-suunnittelija

Haemme HKL:n viestintä- ja henkilöstönkehittämispalveluun HR-suunnittelijaa monipuolisiin henkilöstön kehittämisen tehtäviin. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.10.2019-2.7.2020. Työtehtävissä painotus on osaamisen kehittämiseen, työntekijäkokemukseen ja työnantajamielikuvaan liittyvissä tehtävissä henkilöstöasiantuntijan työparina. Järjestät esimerkiksi koulutus- ja rekrytointitapahtumia ja osallistut erilaisiin kehittämisprojekteihin yhteistyössä HR-palveluiden ja viestinnän kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Aiempi kokemus HR-tehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, intoa oppia uutta sekä itsenäistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta.

Jätä hakemuksesi 26.8.2019 mennessä kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (www.helsinkirekry.fi).
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2950,00 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Henkilöstön kehittämispäällikkö Elina Norrena
050 4121941
elina.norrena@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa