Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Tukiasumisen päällikkö, vakinainen
 
Työavain 7-1648-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 02.09.2019  kello 16:00
Asumisen tuki , Toinen linja 4 H 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Haemme tukiasumisen päällikköä sosiaali- ja terveystoimialan asumisen tuki -yksikköön vakinaiseen virkaan sopimuksen mukaan.

Haemme dynaamista henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja näyttöä muutoksien aikaansaamisesta.

Tukiasumisen päällikkönä tehtävänäsi on oman toimintakokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen. Johdat ja saatat tavoitteet käytäntöön, seuraat toiminnan tuloksellisuutta, vastaat arvioinnista ja raportoinnista ja teet laajaa yhteistyötä verkostojen kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu johtaa asumisen tuen arviointi- ja sijoitustyötä ja asumisen tuen omia asumispalveluita sekä osallistua ostopalveluiden hankintaan ja seurantaan.

Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1648-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3641,61e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h 45min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
asumisen tuen päällikkö Taru Neiman
09 310 43398
taru.neiman@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa