Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lähihoitaja, Viikin kotihoito, vakinainen ja hoitovapaan sijaisuus, 2 työpaikkaa
 
Työavain 7-1655-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.08.2019  kello 16:00
Viikki 1 kotihoito , Säterintie 2 00720 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Tervetuloa töihin iloiseen ja reippaaseen kotihoidon tiimiin tekemään monipuolista ja vastuullista hoitotyötä!

Viikki 1 kotihoidossa on avoimena kaksi lähihoitajan paikkaa, joista toinen vakituinen ja toinen hoitovapaan sijaisuus 31.7.2020 asti.

Lähipalvelualueeseemme kuuluu Pihlajisto, Viikki, Viikinranta ja Viikinmäki. Toimipisteemme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Pukinmäessä ja välimatkat asiakkaiden luokse sujuvat hyvin julkisilla/autolla tai vaikkapa sähköpyörällä!

Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin sairaanhoitajien kanssa omista vastuuasiakkaistasi, suunnittelet ja arvioit asiakkaidesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Hoidat kotihoidon asiakkaitamme suurella sydämellä ja heidän hyvinvointinsa on toimintasi lähtökohtana.
Me vuorostamme tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi hyvän perehdytyksen, joustavat työajat ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Laita hakemukseksi tulemaan tai tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja tehtävistä. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuprosessin aikana ja tehtävät täytetään heti kun sopivat hakijat löytyvät.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Vakinaisessa tehtävässä ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
Lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää stressinsietokykyä.
 
Luemme eduksi: ajokortin, pyöräilymyönteisyyden, työkokemuksen kotihoidosta, Pegasos-järjestelmän hallinnan, joustavan ja positiivisen asenteen sekä kyvyn sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin.


 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2271,75 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kotihoidon ohjaaja Erika Salermo
09 310 69586
erika.salermo@hel.fi
arkisin klo 9-15
 
 
 Hae paikkaa