Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu -liikelaitos, Talpa, tuottaa kirjanpito-, ostolasku-, laskutus-, maksuliikenne- ja palkanlaskentapalveluja Helsingin kaupunkikonsernille. Talpan asiakkaita ovat Helsingin kaupungin toimialat, liikelaitokset ja kaupungin omistamia osakeyhtiöitä, kaupungin johto ja henkilöstö sekä kaupungin palveluja käyttävät helsinkiläiset. Talpassa työskentelee noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on 27 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelu kuuluu kaupungin keskushallintoon.

Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkkahallinnon palvelut -osastolla vastaamme asiakasorganisaatioiden palkanlaskennasta, palkkakirjanpidosta, palkkioiden ja eläkkeiden maksamisesta sekä työnantajatilityksistä.
 
Palkkakirjanpitäjä
 
Työavain 44-22-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 03.09.2019  kello 16:00
Kehan ja kympin palvelualue , Sörnäisten rantatie 27 A 00500 Helsinki
Taloushallintopalvelu liikelaitos, Palkkahallinnon palvelut-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme palkkakirjanpitäjää tiimiin, joka vastaa Helsingin kaupungin toimialojen ja liikelaitosten palkkakirjanpitoon liittyvistä tehtävistä.

Tehtäviisi kuuluvat mm. palkka- ja palkkioaineiston idoc-virheiden selvitys- ja korjaustyöt, muistioiden käsittely ja tallennus, tasetilien ja Tulorekisteri-ansioiden täsmäytys sekä tilinpäätökseen liittyvät tehtävät. Palkkakirjanpitotiimi huolehtii myös toimialojen ja liikelaitosten eläke- ja sosiaalivakuutusmaksuista sekä erilaisista kuukausi- ja vuosi-ilmoituksista.

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset tutustumaan palkkakirjanpidon tehtäviin sekä laajentamaan omaa osaamistasi. Pääset myös osaksi mukavaa ja yhteistyöhenkistä tiimiä, jossa sinut perehdytetään tehtävään.

Aloitamme haastattelut haun aikana.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on ammatillinen perustutkinto, esim. merkonomi.
 
Lisäksi edellytämme: Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme myös oma-aloitteisuutta sekä motivoitunutta ja reipasta työotetta.
 
Luemme eduksi: Palkanlaskennan prosessin tuntemuksen sekä Hijat- ja Sap-osaamisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2368,40
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Palvelukoordinaattori Tiina Mäkinen
09 310 38110
tiina.makinen@hel.fi
 
Palvelupäällikkö Maija Husso
09 310 25508
maija.husso@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa